Junior .Net-utvecklare till Stockholm och Västerås

Till  Content by Sigma i Stockholm och Västerås söker vi juniora .NET-utvecklare. Ifall du har kunskaper inom .NET-utveckling och är dessutom intresserad av dokumenthanteringssystem och/eller diarieföringssystem så vill vi väldigt, väldigt gärna träffa dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Är du personen som vi söker?

Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datalogi eller är civilingenjör. Du kan vara ny i branschen, men du bör ha viss erfarenhet av eller kunskaper inom:
– .NET
– C#
– Microsoft SQL Server och T-SQL
– Webbapplikationer för administrativa system
Som person är du nyfiken, noggrann och drivande. Du är alltid hungrig på nya kunskaper och utmaningar och trivs med att dela med dig av det du redan kan. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så bör du skicka in en ansökan snarast!

Vi kommer att bli ännu mer angelägna om att träffa dig ifall du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för:
– Microsoft Azure
– SQL Server Reporting Services
– Att skriva lättbegripliga lösningsspecifikationer
– Att jobba med myndigheter och kommuner
– Att ha vansinnigt roligt på jobbet

Om vi väljer dig kan du se fram emot allt detta:
Du kommer att få lära dig diarieföringssytemet Platina på djupet och bli expert på hur det kan anpassas till vitt skilda verksamheter inom allt från förvaltningar inom kommuner till multinationella läkemedelsbolag. I din närhet kommer du att ha några av landets skickligaste specialister på ämnet – och vi räknar med att du på sikt kommer att bli en av dem.
Som junior .NET-utvecklare hos Sigma får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Ansök här!

2017-06-21

Vill du veta mer?


Andreas Hjalmarsson
andreas.hjalmarsson@sigma.se
+46 733 72 37 57