Senior .Net-utvecklare till Stockholm och Västerås

Till Content by Sigma i Stockholm och Västerås söker vi seniora .NET-utvecklare. Ifall du, utöver din gedigna .NET-kompetens, har erfarenhet av dokumenthanteringssystem och/eller diarieföringssystemet Platina så vill vi väldigt, väldigt gärna träffa dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Är det dig vi letar efter?

Du har flerårig erfarenhet av att utveckla .NET-lösningar och är van vid att överträffa dina kunders förväntningar. Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datalogi eller är civilingenjör. Du måste ha flerårig erfarenhet av:
– .NET
– C#
– Microsoft SQL Server och T-SQL
– Webbapplikationer för administrativa system

Som person är du ödmjuk, trygg och drivande. Du trivs med att dela med dig av dina kunskaper och är alltid hungrig på nya kunskaper och utmaningar. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så bör du skicka in en ansökan snarast!

Vi kommer att bli ännu mer angelägna om att träffa dig ifall du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för:
– Att utveckla egna ramverk
– IT-arkitektur
– Att skriva lättbegripliga lösningsspecifikationer
– Att jobba med myndigheter och kommuner
– Att ha vansinnigt roligt på jobbet

Om vi väljer dig kan du se fram emot allt detta:
Du kommer att få lära dig diarieföringssytemet Platina på djupet och bli expert på hur det kan anpassas till vitt skilda verksamheter inom allt från förvaltningar inom kommuner till multinationella läkemedelsbolag. I din närhet kommer du att ha några av landets skickligaste specialister på ämnet – och vi räknar med att du snart blir en av dem.

Som senior .NET-utvecklare hos Sigma får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Ansök här!

2017-06-21

.Net-utvecklare
Rekrytering

Vill du veta mer?

Andreas Hjalmarsson
andreas.hjalmarsson@sigma.se
+46 733 72 37 57


Erik Wärn
erik.warn@sigma.se
+46 703 79 23 43